Indbinding kan virke lidt gammeldags, men har du prøvet en Unibinder?

Hvorfor indbinding når man bare kan sende en PDF-fil med e-mail?

Vi er så heldige at leve i verdens mest digitaliserede samfund. Og ikke nok med det, så er danskerne nogle af de mest techno-chauvinistiske mennesker på planeten; hver gang vi ser et problem, så spekulerer vi over hvilken teknologi vi kan bruge for at løse det.

Kan vi løse alle udfordringer med teknologi? Bliver menneskets sanser tilstrækkeligt stimulerede ved at kigge på en flot fil på skærmen? Sikkert ikke, men mange vælger at køre digitalt også når de skal overbringe et godt og detaljeret tilbud, et årsregnskab eller en vigtig rapport. Det er din chance for at skille dig ud!

Hvis man bruger flere sanser til at studere og absorbere et materiale, som f.eks. din gennemarbejdede rapport, så vil den helt automatisk gøre større indtryk på modtageren, fordi han eller hun også har noget de kan røre ved og som fylder lidt på skrivebordet.

Med vores forskellige indbindingsmuligheder, kan du selv, på kontoret, indbinde dit hårde arbejde, så det ser professionelt og indbydende ud. Den bedste type indbinding laver du med vores kontormaskine, Unibinder indbindingsmaskine. Den kommer i flere modeller, men de er alle sammen elegante og vil se godt ud på ethvert kontor. De kræver ingen teknisk snilde eller særlig uddannelse – alle kan lave lækker indbinding med dem.

Omslagene som du kan vælge imellem, leveres også i flere formater. Du kan starte med vores Classic-model som har hårdt omslag og ser eksklusiv og elegant ud. Den koster selvfølgelig noget mere end de andre modeller, men skal det se eksklusivt ud, så starter man der! Vi har også udgaver i Soft og de gennemsigtige i Mat og Crystal. Og skal det bare være praktisk, kan du fint nøjes med vores Ryg uden omslag, som bare holder sammen på dine papirer.

Vi tager meget gerne en snak med dig om mulighederne og har du brug for en demonstration eller nogle prøver, så kontakt os gerne! Indbinding behøver ikke være gammeldags! 🙂

p.s. Vi laver også gerne indbindingen for dig!

Skal dine produktioner også pakkes så pænt ind?
Ingen kommentarer til

Indbinding kan virke lidt gammeldags, men har du prøvet en Unibinder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *