En lækker notesbog med dit logo på, gør indtryk

Notesbog med navn

Siden vi i 2012 begyndte at sælge lækre notesbøger i vores webshop workstyle.dk, er notesbogen blevet et af de foretrukne “transportmidler” for firmaers budskaber.

Siden starten har vi lavet notesbøger til alle de store danske firmaer du allerede kender. Vi har også lavet bøger til en lang række mellemstore og mindre virksomheder og rigtigt mange selvstændige konsulenter og andre professionelle, har vi også hjulpet. Uanset om man skal bruge 5000 bøger med logo på eller bare 1, så er vi klar med et tilbud.

Men bruger folk ikke iPads og laptops?

Jo, det gør de fleste, men stadig flere har indset at papiret gør en forskel. I danske virksomheder ser man flere notesbøger end man gjorde for 10 år siden og det er ikke tilfældigt. Undersøgelser har vist at det man skriver med pen og papir, huskes langt bedre end det man skriver ind på computeren. Samtidigt så drukner vi i filer på computeren, så hvis noget skal findes hurtigt, så vinder notesbogen næsten hver gang.

Mødereferater, noter, kladder af enhver art, gøres hurtigst og bedst i en god notesbog. Den kreative klasse ved det, finansdrengene ved det og i skoler, børnehaver og vuggestuer, er tablet’en igen blevet afløst af blyant og papir.

Du kan få din notesbog som du vil have den

Vi kan bygge din notesbog helt fra bunden. Du kan altså bestemme størrelse, omslag, farver, papir, lommer, elastikker og bogmærkesnor. Jo flere bøger du skal bruge, jo mere kan du bestemme. Hvis du skal bruge under 100 bøger, så kan du vælge om du vil have linjeret, prikket eller blankt papir og måske kan vi trykke en side med din egen tekst først i bogen. Logo og tekst på forside (eller bagside) kan vi altid klare.

For mindre virksomheder har vi gjort det til en æressag at lave 5-10 bøger med logo på, med et par dages varsel. Det giver et lille pift til mødet eller præsentationen, når man kan efterlade deltagerne med et varigt indtryk – også i form af en lækker notesbog!

Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud – spørg bare!

Ingen kommentarer til

En lækker notesbog med dit logo på, gør indtryk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *